dilluns, 3 de desembre del 2012

Novembre, mes de canvis

Primer que res, dir que a partir d'ara ja portaré una seguida del Blog/Diari.

Este mes de novembre ha estat un mes de molts canvis. Primer que res he passat a ser l'entrenador del Club Joventut Ulldecona (bàsquet), i només ser jugador en partits que siguéssem pocs jugadors. De moment els resultats han acompanyat bastant, 4 victòries i 1 derrota. Partits guanyats d'un avantage prou ampli, un altre guanyat d'1 punt a l'últim minut, i un altre perdut de 2 a falta de 10 segons per al final. Tot i això, molt bones sensacions i sobretot experiència, la de poder formar part d'un equip però sent l'entrenador.

També he començat el 2n curs del Màster en Tecnologia Educativa, i ja tinc moltíssima feina (sobretot del Treball final de màster, que potser en un futur serà la meua Tesi Doctoral). També estic fent el 2n nivell d'entrenador de bàsquet.

Per una altra banda m'han tornat a cridar del Decathlon i torno a estar treballant-hi com a venedor de Muntanya. L'ambient que es respira és molt bo.

I per un altre costat, el fet de deixar el bàsquet, m'ha comportat haver de canviar el meu "Planning" setmanal esportiu. Ara ja no entreno amb l'equip, només els dirigeixo, per això que ara estic anant a córrer molt més, i justament aquest mes m'he estrenat a la meua primera Mitja Marató (a Tarragona). La cursa em va encantar, va ser una experiència inexplicable, només els que els encanta el fet d'anar a córrer saben a què em refereixo. Aquí es pot veure la crònica que vaig fer a la web de SudActiu. A l'acabar la mitja m'han quedat moltes ganes de més, així que espero anar al gener a la Marató de Tarragona, 42 km ni més ni menys. Ara mentrestant he de seguir entrenant (i d'una vegada per totes fer-me un planning per anar a córrer+gimnàs; també quan dic anar a córrer, vull dir anar a córrer... més d'un dia per setmana; ja que ara anava un dia o a vegades ni això...). Ara estic esperant a veure l'horari que tindré definitiu del Decathlon per al mes de desembre, així podré confirmar la meua assistència a una sortideta que farem els SudActius pels Ports (el dia 6 de desembre) (cal a dir, que este mes també he sortit amb els SudActius a córrer per la tarde-nit amb frontals i ha estat una sortida molt bonica, a partir d'ara segur que aniré quedant a sovint amb ells/elles), i també confirmar que depenent de l'horari de la feina, aniré o no a la Cursa 10 km RACC del Circuit de Catalunya (a Montmeló).

Afegeixo els resultats dels partits de bàsquet, i el meu temps de la Mitja Marató.

BÀSQUET
03/11/12 -> CJU - CB Alcanar -> 67-60
11/11/12 -> CB Amposta - CJU -> 53-60
18/11/12 -> CB Cambrils - CJU -> 57-58
25/11/12 -> CJU - CB Salou B -> 70-72
01/12/12 -> CB Vila-Seca Blau - CJU -> 50-79

CURSES
Com encara no havia fet cap més publicació al Blog, afegeixo la meua marca personal dels 10km i la cursa de Muntanya del poble:
07/10/12 -> Running Series - La Galera -> 15è classificat - 39min 05seg - 10km (enllaç ruta)
28/10/12 -> V Cursa de muntanya d'Ulldecona -> 56è classificat - 2h 21min 49seg - 23,1km (enllaç ruta)
25/11/12 -> 21a Mitja Marató Tarragona -> 202è classificat (de 1875) - 1h 28min 14seg - 21,097 km (enllaç ruta)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada