diumenge, 3 de març del 2013

Entre 3:15:00 i 3:30:00

Canvi d'objectius per a la primera Marató. Després de tenir un mes de gener molt bo en quant a entrenaments, lo mes de febrer no ha ajudat gens. Ha tornat a reaparèixer la tendinitis d'una forma molt forta (com feia anys que no notava). Sempre la tinc present, però en la intensitat d'estos dies passats ja feia molt que no. A dia d'avui encara estic resentit, així que toca cuidar-se.

Pocs entrenaments, per no dir cap (en les últimes 2-3 setmanes, un sol entrenament; a part dels de bàsquet per ajudar a l'equip sobretot ara que estem plagats de lesions). Conclusió de tot això, lo meu primer objectiu de la Marató de BCN era acabar-la i segueix sent el primer objectiu i el més important; el segon i molt més ambiciós era intentar fer un bon temps, el planning que em vaig fer em demostrava que podia aspirar a fer-ho, però ara ja impossible, les 3 hores ja no són possibles així que cal pensar en un altre. Per ara em proposo fer entre 3:15 i 3:30, però ja veurem com arribaré, esta setmana hauré de fer l'esforç d'anar a rodar per veure sensacions (no crec que siguen molt bones, ahir vam tornar a tenir partit, vaig jugar uns minuts i segueixo molt resentit).

A part d'això, al mes de gener molts bons entrenaments i fins i tot una sortideta a Benifallet (muntanya), sobretot me feia molt goig anar-hi perquè passava per un dels punts de guaita (Creu de Santos). Com sempre, la falta d'entrenament per la muntanya als últims km em va passar factura i vaig acabar amb rampes a les dos cames, però vaig poder fer igualment un bon paper.

Sobre el bàsquet, hem tingut uns dos mesos d'alt i baixos. Vam començar el gener amb un molt bon partit a casa, on vam guanyar a l'Ampolla per un contundent 82-43. Tots vam tenir minuts i tots vam anotar. Després va venir el gran "baixón". Un partit desastrós a Alcanar, on vam fer el ridícul i ens van passar per damunt, 78-64. Va continuar el "baixón" contra l'Amposta, on també vam perdre, i així vam acabar la primera fase, on podíem aspirar a jugar per l'ascens i vam acabar 4ts per jugar la següent ronda amb els de mitja taula (en realitat era el nostre lloc).

A la segona volta un mal inici també, sobretot perquè l'equip des del dia de l'Alcanar estava com desmotivat i desganat. Els dos primers partits de la 2a fase, dos derrotes, poc a poc plantant més cara i tornant a venir les ganes. El tercer partit va tornar a ser contra l'Alcanar, ja que va quedar també a mitja taula. Este era per a mi un dels partits més importants de tota la temporada. Vam fer un molt bon partit, remontant al 3r i 4t quart i forçant una prórroga que ens va acabar donant el partit. Les ganes de l'equip havien tornat i a la pista es notaven. Al partit anterior tothom tenia ganes de paraula, però físicament i moralment no.

Este finde hem tornat a jugar, ara contra el Morell, amb moltes baixes (Serra lesionat, Verdú lesionat, i Marcos i Camil en un compromís). Hem donat la cara de totes formes i hem estat al partit durant la major part d'aquest. Falta seguir treballant, però la dinàmica s'ha tornat a recuperar.

Ara a continuar en la dinàmica que portem al bàsquet, i pel que fa al Running, a veure com va l'inici de setmana i la Marató... que ja està aquí, falten 14 dies! (llàstima avui no poder anar a la primera Running Series de les TTEE del 2013, treballava al Decathlon i ja m'he perdut la 1a, encara que els resultats no haguessen estat molt bons!)

BÀSQUET
12-01-13 -> CJU - Ampolla CB -> 82-43
19-01-13 -> CB Alcanar - CJU -> 78-64
26-01-13 -> CJU - CB Amposta -> 69-75
02-02-13 -> CJU - Pobla de Montornés -> 45-55 (inici 2a fase)
16-02-13 -> CJU - CB Montblanc -> 65-68
24-02-13 -> CB Alcanar - CJU -> 54-59
02-03-13 -> CJU - CB Morell -> 66-79

CURSA
IV Cursa del Pastisset - Benfiallet -> 87è classificat - 3h 19min 18seg - 25,8km


2 comentaris:

  1. Ànims crack!!! Jo que me pensava que vindries a Amposta... A veure si podem coincidir a la de Deltebre.
    Ves a disfrutar de la Marató que és la primera i si pots fer bon temps això que et trobaràs, de patir ja patiràs a les properes!!!

    ResponElimina
  2. Merci!! De moment ja veus que la cosa pinta mal! Avui he anat a l'ortopedia a comprar-me unes tires noves per als genolls a vore si així ho contrarresto una mica! Demà tornaré a intentar entrenar! Sobre Amposta me vaig apuntar però quan estava a punt de fer lo pagament me van dir que treballava tot lo dia al Decathlon (mudança de primavera), així que me vaig quedar en lo cuquet igual que l'any passat! A Deltebre en un principi no fallo, però a la següent una altra vegada si que estaré a la F1! jejeje I sobre la Marató, a fer lo que poguessem però sense forçar, ja n'hi haurà de millors ;) mos veiem!

    ResponElimina